گوارگام چیست و چه کاربردهای صنعتی دارد؟+ خرید گوارگام
پودر گوارگام سفید تا زرد رنگ مشتق شده از دانه گوار یا tetragonoloba cyamopsis است و کاملا بی بو نیست. محصول گوار گیاه حبوبات - بخشی از خانواده گیاه نخود است. دانه ها دارای ویسکوزیته های گوناگون هستند که بسته به سطوح مختلف ضخامت و برنامه های مورد نظر در مقایسه با سایر هیدروکلیدها ، زمین ریز می شود ؛ یک مثال آدامس لوبیا ملخ است. تولید کنندگان عمده این دانه ها هند ، پاکستان و ایالات متحده هستند. علاوه بر این صمغ گوار نه تنها کند و آن را با وزن مولکولی بالا بلکه متشکل از galactan و مانان واحد ترکیب شده از طریق glycosidic ارتباط توصیف شیمیایی به عنوان galactomannan. از آنجا که شامل واحد مانوز و گالاکتوز ، آن را منحصر به فرد قادر به سودا بدون حرارت تا در نتیجه ساخت آن بسیار عملی در صنایع و برنامه های کاربردی مواد غذایی است.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد گوارگام و خرید گوارگام به لینک زیر بروید:
https://bismoot.com/blog/%da%af%d9%88%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%85/
گریدهای مختلف گوارگام:
نمرات پودر صمغ گوار طبقه بندی شده در دو درجه مواد غذایی و پودر درجه صنعتی می باشد. خوراکی است که برای فرآیندهای مانند پخت, انجماد, افزایش, بافت, نوشیدنی, کنسرو گوشت و محصولات تولید پنیر و خیلی بیشتر. در همین حال ، درجه صنعتی برای فرآیندهای مانند ساخت مواد منفجره ، استخراج سنگ ، معدن ، چاپ نساجی ، و غیره است.
• پودر صمغ گوار درجه مواد غذایی:
این بستگی به اندازه ذرات و انواع ویسکوزیته دارد. به عنوان مثال ، اندازه ذرات: 100 مش دارای محدوده ویسکوزیته 3000-6000 است. اندازه ذرات 200 مش دارای محدوده ویسکوزیته 2000-9000 است
• پودر صمغ گوار صنعتی:
این بستگی به اندازه ذرات و انواع ویسکوزیته دارد. به عنوان مثال ، اندازه ذرات: 100 مش دارای محدوده ویسکوزیته 3000 است. اندازه ذرات 200 مش دارای محدوده ویسکوزیته 2000-9000 است. اندازه ذرات 300 مش دارای محدوده ویسکوزیته 3500-5000 است.
استفاده از گوارگام درجه مواد غذایی:
در پخت ، هنگامی که مخلوط با آدامس گوار خمیر عملکرد را افزایش می دهد و انعطاف پذیری بیشتری می دهد ؛ علاوه بر این ، بافت را بهبود می بخشد و عمر مفید محصولات را افزایش می دهد. علاوه بر این ، استحکام و ثبات را برای پنیر نرم در صنعت لبنیات به ویژه در تولید پنیر فراهم می کند. این عمل به عنوان یک ضخیم کننده عمل می کند و همچنین ظاهر در سس ها و سس ها را بهبود می بخشد. آن را به عنوان یک تثبیت کننده در نوشیدنی های شکلاتی ، شهد میوه ، مربا ژله و آب میوه در صنعت نوشیدنی استفاده می شود. آدامس در ماهی های کنسرو شده ، دسر شیرین ، غذاهای یخ زده استفاده می شود و بافت رشته فرنگی را به ویژه تشکیل کریستال رشته فرنگی یخ زده افزایش می دهد. علاوه بر این ، آن را به عنوان جایگزینی برای گلوتن و ژلاتین در محصولات گوشت اتصال استفاده می شود.
کاربردهای صنعتی پودر گوارگام:
پودر صمغ به عنوان یک اتصال دهنده در صنعت داروسازی برای تولید قرص استفاده می شود. علاوه بر این ، آن را به یک عامل ضخیم شدن در چاپ نساجی ، اندازه ، و در پایان است. در صنعت معدن ، آن را به عنوان یک عامل کف یا انعقاد در پردازش سنگ معدن به عنوان سازگار با محیط زیست در نظر گرفته شده است. این یک افسردگی معدنی به ویژه در تالک ، کلسیت و معدن سرب است ، همچنین در جداسازی سرب مس حیاتی است. لثه در تصفیه آب و بازیافت ، که به عنوان عامل لخته استفاده می شود. علاوه بر این ، آن را در صنعت نفت به خصوص در گل حفاری و مایعات شکستگی استفاده می شود. این یک ضخیم کننده در مواد منفجره مبتنی بر دوغاب است. در صنعت لوازم آرایشی ، تثبیت کننده مخلوط و سورفکتانت است.
نتیجه گیری:
در نتیجه پودر گوار گام در هر دو کاربرد مواد غذایی و فرآیندهای صنعتی از حیاتی خود را در ضخیم شدن ، تثبیت ، افسردگی ، مرطوب ، بافت در طول فرآیندهای مختلف حیاتی است.
منابع:
https://www.altrafine.com/blog/applications-of-food-and-industrial-grade-guar-gum-powder/