هگزامتافسفات سدیم چیست؟
هگزامتافسفات سدیم چیست؟
هگزامتافسفات سدیم
هگزامتافسفات سدیم که با نامهای E452i، SHMP، نمک گراهام، سدیم پلیمتافسفات یا فقط هگز نیز شناخته میشود، یک افزودنی در انواع غذاها و نوشیدنیها است و معمولاً برای غلیظ کردن، امولسیون کردن و افزودن بافت استفاده میشود. هگزامتافسفات سدیم گیاهی، کوشر و بدون گلوتن است.
بیشتر بدانید: روش تولید و کاربردهای هگزامتافسفات سدیم
شرح
هگزامتافسفات سدیم یک ترکیب چند منظوره است و یک ماده همه کاره است که می توانید برای خلاقیت های آشپزی خود داشته باشید. این یک پودر سفید و بی بو است که برای غلیظ کردن، امولسیون کردن یا افزودن بافت به غذاها، نوشیدنیها، کالاهای مربوط به حیوانات خانگی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود و علاوه بر این در روشهای خاصی از کیلاسیون استفاده میشود. هگزامتافسفات سدیم را میتوان به مجموعهای از غذاها، نوشیدنیها و برنامههای مراقبت شخصی مانند شربتها، شیر کنسرو شده، محصولات پنیری پودری و بدلی، رویههای زده شده، دیپها، سفیده تخممرغ بستهبندی شده و سایر پروتئینها، ژلهها، دسرهای منجمد، سسها، غلات اضافه کرد. ، نوشیدنی ها، محصولات حمام، لوازم آرایشی، غذای حیوانات خانگی و غیره. علاوه بر این، هگزامتافسفات سدیم مادهای است که معمولاً به آب میوههای حاوی پالپ اضافه میشود تا از ته نشین شدن خمیر در ته آن جلوگیری کند.
منبع
https://www.naturesflavors.com/products/sodium-hexametaphosphate