سولفات آمونيوم چه كاربردهايي دارد+خريد سولفات آمونيوم
کود سولفات آمونیوم
استفاده از کود سولفات آمونیوم ما در پیاز خود را, سیر, سیر فیل, موسیر و تره فرنگی برای افزایش اندازه لامپ, عطر و طعم و به حداکثر رساندن برداشت. این ترکیب ویژه نیتروژن ضروری و گوگرد برای بهبود تولید شاخ و برگ ، که پس از آن در لامپ های بزرگتر منجر خواهد شد فراهم می کند.
کود سولفات آمونیوم ترکیب کاملی برای رشد پیاز ، سیر ، سیر فیل ، موسیر و تره فرنگی است. این محصولات در حال سنگین-فیدر معنی آنها نیاز به مقدار قابل توجهی از مواد مغذی (نیتروژن و گوگرد) و آب در طول فاز اولیه رشد.
گونه های Allium (پیاز ، سیر، سیر فیل ، موسیر و تره فرنگی) به طور کلی دو مرحله رشد در طول زندگی گیاه است. فاز اول “فاز رویشی” نامیده می شود."در طول فاز رویشی ، گیاهان به حداکثر رساندن شاخ و برگ یا رشد سبز متمرکز می شوند. این شاخ و برگ سپس به سنتز قند و شکل لامپ است که در مرحله دوم برداشت خواهد شد استفاده می شود. همینطور, مرحله دوم به نام مناسب “فاز لامپ.”
شاخ و برگ بیشتر است که در طول مرحله رویشی تولید, بزرگتر لامپ خواهد شد که در طول مرحله لامپ تولید. در پیاز و موسیر ، هر برگ نشان دهنده یک حلقه در لامپ نهایی است. بنابراین مهم است که نیتروژن و گوگرد مورد نیاز برای رشد برگ به همان اندازه که ممکن است در طول مرحله رویشی فراهم شود. این منجر به لامپ های بزرگ و برداشت های فراوان خواهد شد.
كاربردهاي سولفات آمونيوم بسيار متنوع است و در صنايع گوناگون بكار مي رود.
سولفات آمونیوم یک منبع سریع نیتروژن و گوگرد را فراهم می کند. این می تواند به صورت دانه ای از طریق پانسمان جانبی یا به عنوان یک فرمول مایع از طریق تزریق استفاده شود. طوری که کود به چند اینچ بالا خاک گنجانیده شده است جانبی پانسمان باید توسط کشت نور دنبال شود. کود را به سمت گیاهان بپاشید بدون اینکه آن را روی برگ گیاه بگذارید. از آنجا که محلول در آب است ، همچنین می تواند از طریق تزریق از طریق انژکتور کود ez-FLO ما تجویز شود. به راحتی مقدار مناسب به انژکتور EZ-فلو حل و تزریق آن را از طریق سیستم آبیاری قطره ای برای نتایج سریع و موثر است.
توصیه های استفاده از سولفات آمونیوم
شروع برنامه های کاربردی سه هفته پس از پیوند. هر هفته 3-4 تکرار کنید. جانبی لباس 1 فنجان در هر 20 فوت خطی ردیف. هنگامی که جانبی پانسمان ، همیشه آب بلافاصله پس از تغذیه.
منبع: